//

Перше військове паломництво на Святу землю українських військовослужбовців

З 27 вересня по 5 жовтня 2011 року Департамент Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України спільно з Паломницьким центром Матері Божої Неустанної Помочі організовує перше військове паломництво на Святу землю. У прощі беруть участь представники Міністерства оборони України, Міністерства надзвичайних ситуацій, військовослужбовці внутрішніх військ МВС України, офіцери та генерали запасу, а також їхні сім’ї.

 

У програмі паломництва передбачена щоденна Божественна Літургія під час відвідин Єрусалиму, Вифлеєму, Галилеї, Назарету, Капернауму, Кани Галилейської та інших місць, де перебував та чинив чуда Ісус Христос. Прочани відвідають Храм Різдва Христового та молочний грот у Вифлеємі, джерело Марії та місце Вознесіння Господнього, Гетсиманський сад,  гробницю Діви Марії, гору Сіон, стіну Плачу, гору Тавор, монастирі та інші святині, побудовані на честь подій, що творять історію Спасіння, та безліч інших святих місць.

 

Духовний супровід військового паломництва здійснюватиме о. Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту Патріаршої Курії Української греко-католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України.

 

ПРОГРАМА ПАЛОМНИЦТВА


Прес-служба Департаменту капеланства
Джерело: www.ugcc.org.ua