//

Папа Бенедикт XVI знаходить відпочинок у Христі

За кілька днів до переїзду з Ватикану у папську літню резиденцію в Кастель Ґандольфо Бенедикт XVI сказав, що знаходить відпочинок в Ісусі Христі.

 

В неділю, коли Святіший Отець мав проповідь під час молитви "Ангел Господній", він сказав, що так, як в Євангельські часи, багато людей в найбідніший країнах потерпають від злиднів, також і в багатих державах люди стикаються з незадоволенням та депресією. Усім цим людям Ісус каже «прийдіть до мене». «В сьогоднішній Євангелії Ісус запрошує усіх нас прийти до Нього, незалежно від того, який тягар ми несемо чи до якої праці ми залучені, тому що в Ньому ми знайдемо відпочинок.» Але папа зауважив, що є одна умова – ми повинні взяти «ярмо Христа», яке є законом любові. Святіший Отець сказав, що правдивими ліками від ран людства, чи вони матеріальні, чи психологічні, чи моральні, є життєве правило, засноване на любові, братній любові, яка бере свій початок у Бозі.

 

Папа сказав кілька слів для тих, хто буде відпочивати цього літа. «В цей час року, коли багато з вас беруть відпустку, я молюсь, щоб ви справді знайшли відпочинок для тіла і для духа, а також можливість відпочити у Господі.»

 

Папа Бенедикт XVI виїжджає у Кастель Ґандольфо в середу і наступного тижня молитиметься "Ангел Господній" з двору папської резиденції.

 

За матеріалами: www.news.va