//

Осінній салезіянський калейдоскоп на Cході України

З 19 по 21 жовтня в салезіянській Ораторії «Дон Боско», що у м. Верхньодніпровськ на Дніпропетровщині, відбувся триденний формаційний табір для школярів-старшокласників. Семеро юнаків та дівчат мали нагоду не лише відпочити і поспілкуватися, але й роздумати над красою свого життя, сповненого Божими дарами, позмагатися у захопливому брейн-ринзі, пізнати деякі секрети виховання та спробувати розробити програму дводенного табору для своїх молодших друзів. Про це повідомив о. Максим Рябуха, СДБ із м.Дніпропетровськ.

 

За словами священика, наступні дні, 22 та 23 жовтня, принесли новий подих в життя на Донеччині, у с. Многопілля, де кілька місяців тому відгомоніли салезіянські «Веселі Канікули». «Повертатися до друзів завжди приємно і радісно, тому й тут «осінні Веселі Канікули» пробігли весело та цікаво», - сказав о. Максим. Зустрівшись з молоддю, отці-салезіяни вирішили започаткувати з грудня поточного року щомісячні молодіжні формаційні зустрічі, аби разом «робити цікавішим життя та дозвілля дітей і юнацтва цього мальовничого села та прилеглих хуторів».

 

25 та 26 жовтня 2012 року у Храмі Переображення Господнього УГКЦ, що у м. Дніпродзержинську, Дніпропетровської області, салезіяни та парафіяльна молодь вперше провели захопливі «Веселі Канікули». Дванадцятка перших дітей були «як ті апостоли, що тепер мають рознести цю гарну новину всім своїм друзям, аби вже у грудні повернутися знову до спільних ігор, гуртків та роздумів».

 

Переглянути фоторепортаж події можна за посиланням http://ugcc.dn.ua/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=29:....

Прес-служба Донецько-Харківського екзархату УГКЦ