//

Опубліковано інструкцію для реєстрації на Всесвітні дні молоді в Ріо

На офіційному сайті Всесвітніх днів молоді в Ріо-де-Жанейро (www. rio2013.com) з'явилася мультимедійна інструкція, в якій міститься інформація, необхідна для реєстрації учасників майбутнього форуму. Поки вона доступна тільки на португальській мові, але завдяки графічним зображенням і таблицям розібратися в ній не складно. Скоро стануть активними інші мови: англійська, німецька, французька, іспанська, португальська, італійська та польська.

 

Відзначається, що зареєструватися для участі в зустрічі покищо можливості немає. Підкреслюється, що вона буде відбуватися тільки через інтернет. Паломники повинні бути розділені на групи, загальною чисельністю до 50 чоловік, включаючи відповідальних. Ними, коли група змішана, повинні бути обов'язково чоловік і жінка. Крім того, ці групи будуть розділені на підгрупи. Зазначено також, що є можливість зареєструватися окремим учасникам, але організатори радять записуватися в групи через парафії, асоціації та рухи.

 

Організаційний комітет молодіжного форуму буде піклуватися про те, щоб розміщувати учасників на нічліг за належністю до тієї чи іншої мовної групи.

 

За матеріалами radiovaticana.org