//

НаПроТехнологія – іновація в лікуванні подружньої неплідності

У суботу 30 червня у приміщенні фонду Святого Володимира у Львові за адресою вул.Городоцька 319а відбудеться конференція «НаПроТехнологія – іновація в лікуванні подружньої неплідності».

 


НаПроТехнологія – це метод лікування неплідноcті, який вшановує моральне навчання Церкви про захист життя й гідність подружнього акту. Це стандартизований підхід до лікування неплідності та інших розладів у дітородній системі, який передбачає сучасне медикаментозне та хірургічне лікування. НаПроТехнології дають змогу виявити і скоригувати розлади, які спричинюють неплідність, звичні викидні і передчасні пологи в тих випадках, коли при стандартному підході виявити такі порушення неможливо. НаПроТехнології є безпечним і ефективним вибором для подружніх пар з неплідністю або невиношуванням вагітності, навіть якщо раніше вони безуспішно випробували інші способи, зокрема, запліднення «в пробірці». Застосовується з великим показником успіху в Європі і США.

 


Програма конфренції:


10.00-10.10 Відкриття конференції
10.10-10.40. Моральні аспекти прокреації людини
10.40-11.10. Зореслава Городенчук. Перші кроки НаПро в Україні: від Омахи  до Львова
11.10-11.40. Оксана Фурман. Крейгтонський метод як основа моніторингу здоров’я жінки.
11.40-12.10. Вікторія Куніц. НаПро у практиці лікаря-гінеколога.
Дискусія
Перерва
12.50-13.10 Олеся Кука. Навчання методів розпізнавання плідності як приготування ментальності суспільства до сприйняття НаПроТехнології.
13.10-14.20. Зореслава Городенчук. Презентація вступної лекції із крейгтонського методу.
Дискусія.
Закінчення конференції.


На зустріч запрошуються всі бажаючі, участь у конференції безкоштовна.