//

Міжнародна організація допомоги переслідуваним християнам проведе щорічну зустріч в німецькому Касселі

9 червня в німецькому місті Кассель Міжнародна благодійна Християнська організація «Open Doors», що займається проблемами сучасних переслідувань християн, проводить «День відкритих дверей 2012».

 

У палаці конгресів зберуться співробітники організації з різних держав і свідки переслідувань християн з мусульманських країн. Представники близько 60 християнських спільнот беруть участь у заході.

 

Учасники зустрічі підготували доповіді про становище християн в країнах світу, де вони піддаються найбільшим переслідуванням, і живі свідчення з перших уст. В рамках «Дня відкритих дверей 2012» пройдете загальна Молитва за переслідуваних християн.

 

Християнська благодійна організація «Open Doors» була заснована в 1955 р. голландцям Енн ван дер Бійлем, відомим як «брат Ендрю» з ціллю допомоги переслідуваним християнам. Сьогодні «Open Doors» підтримує християн, які піддаються переслідуванням за свою віру, у більш ніж 50 країнах незалежно від їх конфесійної приналежності. Щорічно організація публікує «Індекс переслідувань» - список з 50 країн, де християни піддаються найбільшим гонінням.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru