//

Мексиканці привітають Папу дзвонами всіх церков країни

О. Хорхе Рауль Вільєгас, головний координатор візиту Папи Бенедикта XVI в мексиканський Леон розповів, що під час прибуття Понтифіка в місті зазвучать всі церковні дзвони. "Ми запрошуємо усю Мексику вітати Папу і закликаємо людей принести на зустріч зі Святішим Отцем маленькі дзвіночки", - повідомив о. Вільегас американському агентству CNA.


Як повідомляє Радіо Ватикану, отець розповів про подробиці візиту Бенедикта XVI, запланованого на 23-26 березня цього року. Він нагадав, що під час п'яти візитів Івана Павла II в країну, мексиканці використовували невеликі дзеркала для скеровування сонячних променів на Папу. Таким чином вони висловлювали свою радість і захоплення особистістю Понтифіка.

 

Священик додав, що до візиту напишуть офіційну пісню, а молодь візьме активну участь у зустрічі зі Святішим Отцем. Для молоді організують спеціальну підготовку, присвячену візиту Папи. Найбільшим даром, який мексиканці можуть пожертвувати Святішому Отцю, є поглиблення віри, щоб сказати понтифіку: "Ми віримо, ми продовжуємо покладати надію на нашого єдиного пастиря, який є пастирем всіх пастирів. Ми раді вітати Вас, Святіший Отче, ти наш пастир, і ми хочемо слухати тебе".