//

Комісія Справедливість і Мир запрошує на суспільно-етичний форум 14 - 15 Червня 2013 в Мюнхенгладбах (Німеччина)

Інститут суспільних наук Конференції єпископів Німеччини кожного року організовує суспільно-етичний форум для фахівців у галузі соціальної доктрини Церви та суспільної моралі. Програма цьогорічного суспільно-етичного форуму організовується у співпраці із комісією Конференції Єпископів Європейського Співтовариства (COMECE). Форум присвячений питанню культурних основ Європи. Особливо, на тлі сучасних дискусій про фінансову кризу та Європейський Союз, як спільноту солідарності, форум ставить собі запитання «Що утримує Європу разом?"


Дане питання обговорюватиметься із різних перспектив. Чи може також християнська соціальна етика запропонувати певну стратегію вирішення проблем? Також особливий акцент буде зосереджений на країнах Центрально-Східної Європи.


Участь у роботі форуму візьмуть провідні фахівці у галузі суспільного вчення Церкви та представники структур Європейського Союзу.


Більш детальну інформацію про форум та про участь можна прочитати тут: http://www.ksz.de/aktuelle_nachrichten.html?&tx_ttnews[tt_news]=174&cHash=3b93a26fe4719389d1914b471bde700b

 

Секретаріат Комісії УГКЦ Справедливість і Мир