//

Християнські сторінки y Facebook популярніші від поп-зірок

Християнські сторінки у соціальній мережі Facebook привертають більшу увагу та активність аудиторії, ніж сучасні поп-зірки типу Джастін Бібер та Леді Ґаґа.


Сторінка “Jesus Daily” очолила список сторінок, які відвідують найактивніше. За минулий тиждень її прокоментувало близько 2,3 мільйона осіб – повідомляє аналітичний сайт соціальних медіа AllFacebook.com. На цій сторінці пропонується щоденний матеріал для роздумів, а також цитати Ісуса з Біблії.


Близько 900 000 коментарів зафіксовано на сторінці “The Bible”, яка зайняла друге місце у списку. Вона також подає щоденні цитати з Біблії.


Іспаномовна сторінка “Dios Es Bueno!” зайняла дев’яте місце, маючи близько 460 000 коментарів за минулий тиждень.


Сторінка під назвою “Jesus Christ” зайняла 16-е місце із майже 316 000 входів і водночас перевищила в рейтингу сторінку американської баскетбольної асоціації NBA.


Сторінки у соціальній мережі Facebook можуть створювати як окремі особи, так і організації для поширення інформації серед своїх «друзів». Відповідно до статистики, Facebook кожного місяця фіксує близько 900 мільйонів взаємодій на сторінках, групах та подіях.


За матеріалами CNA