//

Християни Британії проведуть мітинг на підтримку Асії Бібі

               Навпроти посольства Пакистану в Великобританії 14 червня відбудеться мирний мітинг і концерт на захист  засудженої  до смертної кари християнки Асії Бібі, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org з посиланням на Сhristian Тoday.

     
               Заходи пройдуть за підтримки Британсько-пакистанської християнської асоціації (British Pakistani Christian Associatio і будуть приурочені до третьої річниці ув'язнення пакистанської християнки.


               На концерті виступлять пакистанський співак Хаммад Байло і католицька група«Ooberfuse».  Група  спеціально  для  події написала пісню під назвою «Free Asia Bibi» (Звільніть Асію Бібі).  

            
              Також під час мітингу будуть зачитані уривки з автобіографії ув’язненої  християнки.


              «Поки Асію Бібі не звільнили з в'язниці, в якій її тримають останні три роки, ми в Британії повинні використовувати всі доступні нам засоби для того, щоб захищати її і захищати тих, чиї політичні та релігійні свободи утискаються», - зазначив голова асоціації Вілсон Чоудрі .


              Хел Джон з «Ooberfuse» підкреслив, що християнам на заході, які «сприймають свободу віросповідання як само собою зрозумілу», важко зрозуміти те насильство, яке переживають віруючі в інших частинах світу.


             Нагадаємо, що раніше християни провели серію мітингів біля посольства Узбекистану в Нью-Йорку і Вашингтоні в підтримку свободи віросповідання в цій країні.

 

За матеріалами www.invictory.org