//

Кардинал Долан привітав Обаму з переобранням на Президента США

Глава Конференції католицьких єпископів США кардинал Тімоті Долан привітав Барака Обаму із переобранням на пост Президента Сполучених Штатів Америки. У листі-привітанні кардинал запевняє Президента в молитвах, «щоб Бог дав Вам силу і розум виступити перед важкими викликами, що стоять перед Америкою».


Ось повний текст листа кардинала Долана:


«Шановний Президенте Обама,


Як Глава Конференції католицьких єпископів США, хочу висловити Вам привітання з нагоди переобрання Вас на пост Президента Сполучених Штатів. Народ нашої країни знову довірив Вам велику відповідальність. Католицькі єпископи Сполучених Штатів молитимуться, щоб Бог дав Вам силу і розум виступити перед важкими викликами, що стоять перед Америкою.


Особливо ми молитимемося за те, щоб Ви виконували своє служіння заради досягнення спільного добра, особливо турбуючись про найбільш вразливих членів нашого суспільства, включаючи ненароджених, бідних та іммігрантів. Ми продовжуватимемо стояти на захисті життя, подружжя, а також нашої першої і найбільш важливої свободи – релігійної свободи. Ми також молитимемося, щоб Ви допомогли відновити відчуття ввічливості в громадянському порядку, щоб наші публічні дискусії були пройняті повагою і любов’ю один до одного.


Нехай Бог благословить Вас і Віце-президента Байдена у підготовці до другого терміну служіння нашій країні і її громадянам.


З повагою,
кардинал Тімоті Долан
Архиєпископ Нью-Йорку
Глава Конференції католицьких єпископів США»


За матеріалами usccb.org