//

І Всесвітній Конгрес Католицьких Університетів

В університеті св. Павла в Мадриді оголошено про І Всесвітній Конгрес Католицьких Університетів. Він відбудеться в Авілі 12-14 серпня 2011 року перед Всесвітнім Днем Молоді. До участі вже зголосилось 50 університетів з 20-ти країн.
 

 

Конгрес, засідання якого відбуватимуться під гаслом «Ідентичність католицьких університетів», був зорганізований сімома іспанськими і тридцятьома світовими університетськими осередками. На нього запрошують всіх, кого цікавить вклад католицьких університетів в розвиток антропології, відповіді на великі виклики людства та їх євангелізаційний вимір.
 

 

У засіданнях прийме участь архиєпископ Ріно Фізікелла, глава Папської Ради сприяння Новій Євангелізації. Важливим елементом конгресу будуть «дискусії експертів», в яких візьмуть участь спеціалісти з різних областей, від гуманітарних – до молекулярної біології. Засіданням конгресу товаришуватиме Університетський Фестиваль, який презентуватиме культурне і артистичне мистецтво окремих країн.
 

 

Почесний патронат над Всесвітнім Конгресом Католицьких Університетів взяла на себе іспанська королівська пара. Більше інформації можна знайти на офіційній сторінці конгресу www.wccu.es.

 

За матеріалами: wiara.pl