//

Голосуй за політика, гідного довіри! - єпископат Словенії

Вибори – особливий момент для демократичного суспільства, оскільки вирішальний для його майбутнього. Про це пригадали єпископи Словенії у спеціальному пастирському листі, заохочуючи вірних до участі у голосуванні. Документ вийшов з нагоди парламентських виборів у країні, запланованих на 4 грудня.

 


Словенський єпископат нагадує, що за час від останніх виборів ситуація в країні ще більше погіршилась не лише в економічній сфері, але і у моральній. Тому важливий кожен голос, відданий за таке угрупування, яке було би здатне забезпечити вихід з кризи і правильно розставити пріоритети.

 


«Ми потребуємо демократичної держави, яка би шанувала життя і гідність людини, охороняла родину, турбувалась про належне виховання молодого покоління до вартостей відповідного і щасливого життя, і яка би зайнялася  потребуючими і станом навколишнього середовища. Як католики звертаємо також увагу на те, щоб вибрані були такі депутати, які визнають християнські вартості у суспільстві, і які у своїх середовищах довели, що гідні довіри» - написали єпископи у листі.

 

За матеріалами: Radio Watykanskie