//

Глава російських п'ятидесятників Сергій Ряховський порівняв Путіна з царем Соломоном

Глава Російського об'єднаного союзу християн віри євангельської (п'ятидесятників) єпископ Сергій Ряховський порівняв вибори президента Росії і царя Соломона.

 

"Так само, як колись біблійний цар Соломон, Ви обрані правителем численного народу, і я молитовно бажаю, щоб Господь дарував Вам, як і Соломону,"серце розумне, щоб судити народ і розрізняти, що добро і що зло", – йдеться в привітанні єпископа новообраному президентові Володимиру Путіну.

 

Як заявив Ряховський, переважна більшість євангельських християн Росії сприйняла обрання Путіна на пост глави держави "як добрий знак, що політика вибудовування міжрелігійного, міжконфесійного миру в нашій країні буде успішно продовжена".

 

"У Вашому служінні і на посту президента, і на посту прем'єр-міністра Ви завжди бачили в російських протестантах вірних служителів Божих в Росії, які сповідують щиру віру і демонструють своїм життям святість і біблійну чистоту. Ми суворо дотримуємося Слова Божого, в якому говориться: "Бога бійтеся, царя шануйте", – наголошується в документі.

 

За матеріалами: portal-credo.ru