//

Генеральний секретар Синоду єпископів: В хорватських ЗМІ панує диктатура

Вчора 1 січня Генеральний секретар Папського Синоду Єпископів Високопреосвящений Архиєпископ Нікола Етеровіч, у часі Святої Літургії, яку він відслужив у парафіяльній церкві св. Єроніма у Пущіцях на хорватському острові Брач, у своїй проповіді наголосив, що у хорватських ЗМІ, в тому числі й громадських, як, наприклад, Хорватське телебачення (HTV - HRT) панує диктатура лібералізму та релятивізму.

 

Так, на думку ватиканського прелата, хорватські ЗМІ, у своїй переважній більшості, стали рупорами популяризації нових надліберальних модулів, які влада насильно вводить у шкільний предмет «Медичне виховання». А в цей же ж час взагалі замовчується критика противників цих модулів, зокрема, Католицької Церкви, особливо щодо їхнього насильного введення та обов’язковості.

 

Архиєпископ Етеровіч висловив свою велику тривого з приводу того, що жодні світські ЗМІ в Хорватії не подали текст Звернення Хорватської конференції монаших настоятелів, присвячений питанню спірних нових модулів «Медичного виховання».

 

За матеріалами www.bitno.net