//

Gateston Institute опублікував статистику переслідування християн ісламістами в листопаді 2012

Американський Gateston Institute опублікував чергову статистику про переслідування християн в мусульманських країнах. Документ розповідає про випадки насильства і дискримінації щодо християн, які сталися в листопаді 2012 р.

 

Особливу увагу в статті приділяється проблемі еритрейских біженців-християн, яких незаконно утримували протягом 3 місяців бедуїни на Синаї. Їм було дано 5 днів, щоб зібрати 25 тис. доларів, або, в обмін на свободу, віддати свої нирки.

 

У мусульманському Мінданао (Філіппіни) двома екстремістами на мотоциклі були розстріляні 21-річний студент-християнин і його дівчина-мусульманка. Поліція вважає, що, найімовірніше, причиною вбивства стала помста мусульман.

 

У Сомалі ісламісти влаштували публічну страту 25-річного християнина, який відмовився від ісламу. Після вбивства його тіло було розчленоване і викинуте на звалище. Згідно з доповіддю, терористи Аш-Шабааб вбили в Сомалі десятки новонавернених християн.

 

У Нігерії в листопаді тривали напади на християн і руйнування їх власності через чутки про «хулу» на іслам. Так, наприклад, масове побоїще відбулося в північно-нігерійському Бичі.

 

У Єгипті суд Каїра заочно засудив до страти 7 християн, творців фільму «Невинність мусульман».

 

Це лише деякі з величезного числа антихристиянських дій радикально налаштованих мусульман, які для зручності прочитання доповідь Gateston Institute ділить на розділи, що описують напади на церкви, покарання за відступництво, прозелітизм, образу ісламу, дискримінацію «зіммі».

 

За матеріалами www.sedmitza.ru