//

Формаційна зустріч кандидатів у аніматори Руху Світло-Життя Львівської Архиєпархії РКЦ

13-15 січня в Крисовичах, Мостиського р-ну, Львівівської області відбулась 2 формаційна зустріч кандидатів у  аніматори Руху Світло-Життя Львівської Архиєпархії РКЦ. У цій зустрічі взяло участь понад тридцять молодих людей з різних куточків Львівської Архиєпархії (зокрема з Чернівців, Бучача, Львова, Рудок, Буська, Волиці, Пнікута, Стрілецького, Крисович і Чишок).


         Під час зустрічі, молодь, з допомогою о. Мирослава Заєць, модератора Руху Світло-Життя у Львівській Архиєпаврхії  та Сестер Служебниць НДМ, пізнавала чим є Євангелізація в повсякденому житті, а особливо в родині, школі, а також досвідчила чим є характерний і найважливіший елемент Руху Світло-Життя - НАМЕТ ЗУСТРІЧІ! - особиста зустріч з живим Богом у Його Слові! Під вечір другого дня зустрічі, о. Мирослав подарував кожному з учасників щоденник та ручку і продиктував на кожен день, до наступної зустрічі, фрагмент зі Святого Письма для особистого розважання.


         В неділю, хлопці і дівчата взяли активну участь у Літургії в парафії Матері Божої Фатімської, і це, як самі засвідчили під кінець зустрічі, була їхня перша свідома Євангелізація!


Після Євхаристії молодь  мала можливість ще раз пережити радість Народження Спасителя, переглядаючи сценку Різдвяного Вертепу, в чудовий спосіб підготовлену і представлену місцевими парафіянами!


         Виїжджаючи до своїх домівок, молодь виразила вдячність Богові та людям за дар спільноти, за молитву, за подарований  їм час, а особливо за підтримку на шляху до Бога!


         Наступна формаційна зустріч відбудеться вже в лютому, в днях від 24-26.02!
         Щиро ЗАПРОШУЄМО ! :)


         о.Мирослав та с.Кароліна