//

Директори католицьких шкіл України проведуть спільне засідання

У Львові, в молодіжному навчальному центрі імені Івана Боско 19 лютого 2011 року відбудеться засідання Ради директорів католицьких шкіл України. Питання, які будуть розглянуті під час засідання – планування роботи католицького шкільництва на 2011 рік та організація Всеукраїнської прощі католицького шкільництва до Зарваниці, яке передбачають здійснити в кінці травня цього року.

 

Також 10 лютого 2011 року Комісія у справах шкільництва Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ (голова комісії Любов Войтко) планує в місті Самборі, на Львівщині, провести регіональний семінар для вчителів християнської етики та методистів районних відділів освіти, що здійснюють супровід викладання предмету основи християнської етики у загальноосвітніх навчальних закладах єпархії. Під час заходу вчитель з християнської етики Анжела Шаломай проведе відкритий урок у 4 класі СШ №7, а вчителька Марина Васильєва запропонує увазі учасників майстер-клас на тему «Використання педагогічної спадщини Сухомлинського на уроках християнської етики».

 

Заходом щодо християнської етики, який уже відбувся є третій етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з основ християнської етики. Його було проведено 29 січня 2011 року у Львові. Переможцями стали – серед восьмикласників Полянська Марія (І місце, м. Львів); 9 клас – Іваницька Маргарита (Старосамбірський район) та 10 клас – Витівська Катерина (м. Самбір).

 

 

Департамент інформації УГКЦ
Джерело: www.ugcc.org.ua