//

Чудо Архиєпископа Шиїна?

Церковний трибунал досліджує чудо, яке сталось за заступництва відомого в 50-х роках американського Архиєпископа Фултона Шиїна. Він був відомою телевізійною особою 50-х років, блискучим проповідником і  навіть отримав нагороду ЕММУ. За його заступництвом було врятоване життя немовляти, пульс якого появився на 61(!) хвилині життя.

 


Події відбувались в місцевості Пеорія штату Іллінойс, де колись був висвячений Архиєпископ Шиїн. Рік тому Бонні Енгстон з чоловіком очікували народження хлопчика і в молитвах просили покійного Архиєпископа про опіку над їх сином. Батьки також вирішили, що дадуть йому в честь заступника друге ім’я Фултон.

 


Коли дитина народилась, лікарі ствердили, що його серце не б’ється, розпочали реанімацію, а батьки в той час інтенсивно молились за заступництвом Фултона Шиїна. Дитину також охрестили. Ці хвилини батьки називають найдовшими в їх житті. Після 61 хвилини в маленького Джеймса Фултона Шиїна Енгстона появився пульс. Медики попередили батьків, що хлопчик може бути сліпим і мати серйозні проблеми зі здоров’ям. Але протягом першого року життя малюк розвивався зовсім відповідно до  медичних норм.

 


Якщо чудо буде визнане автентичним, можливе провадження справи про визнання Архиєпископа Шиїна новим блаженним Католицької Церкви.

 

За матеріалами: wiara.pl