//

"Бо знаємо, що коли дітей не навчимо катехизму, зростуть вони поганами" - митр. Андрей Шептицький"

20 травня у  храмі Різдва Пресвятої Богородиці (Львів-Сихів)  відбулося свято для учнів, катехитів, їх батьків та усієї парафіяльної спільноти. Розпочавши Божественною Літургією учні, які закінчили базовий рівень навчання (1-11 клас)  при катехитичній  школи ім. митр. Андрея Шептицького, дякували Богові за можливість навчатися та пізнавати Божу науку протягом усіх цих років.


Учні отримали благословення від пароха, о. Ореста, матимуть можливість продовжувати навчання в групах для молоді, які проводять брати-семінаристи і щораз більше відкривати Бога для себе, пізнавати свій внутрішній світ.

 

Щиро дякуємо батькам, катехитам, котрі дбають за християнське виховання дітей.

 

«Найважніша справа для Церкви, народу й родини – аби діти були добре виховані. Коли людина від дитинства навчиться боятися Бога, заховувати Його святі заповіді, дбати про Божу благодать, стерегтися гріха, тоді й у житті буде добрим, совісним чоловіком, правдивим християнином і принесе родичам, Церкві та Батьківщині потіху та славу і буде працювати з хистом для Бога та ближніх» - митрополит Андрей Шептицький до отців-катехитів.

 

Джерело: www.theotokos.org.ua