//

Блаженніший Святослав бажає всім українцям, святкуючи це Різдво, пережити момент єдності з Богом

Бажаю, аби всі українці, святкуючи це Різдво, пережили момент єдності з Богом, зі своїм ближнім і сповнилися невимовним миром.

 

Ці слова привітання з Різдвом Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви сказав у інтерв’ю «5-му каналу».

 

«Хочу щиро привітати не лише вірних Греко-Католицької Церкви, а й усіх християн України зі світлим святом Різдва Христового. Це є свято єдності і миру. Єдності – через те, що в особі Ісуса Христа нашого Спасителя навіки поєднався Творець зі своїм сотворінням, Бог і людина», – сказав Глава Церкви до вірних.

 

Тому кожен, за його словами, хто шукає повноти життя рано чи пізно віднайде його в єдності зі своїм братом і в єдності з Богом. А цієї єдності так потребує український народ, молода Українська держава.

 

А також Різдво, каже він, – це є свято миру, тому що мир – це є повнота життя. Христос поєднавшись з людиною, з її історією, з її життям, приносить нам свій небесний мир.

 

«Тож, хочу побажати, аби всі українці, святкуючи це Різдво, пережили цей момент єдності з Богом, зі своїм ближнім і сповнилися невимовним миром. Нехай Ісус Христос благословить нашу незалежну Українську державу, благословить усі наші родини у Різдво, а також дарує нам надію у Новий рік, що він стане роком зростання, зростанням в Божому житті, добробуті, єдності, зростанням у Христовому мирі, зростанням у тому всьому, чого так прагне наше серце. Нехай Христос своєю новонародженою рукою благословить усіх нас», – завершив своє привітальне слово до своїх вірних Предстоятель Церкви.

 

Департамент інформації УГКЦ