//

Бенедикт XVI – найпопулярніший іноземець у США

Список найпопулярніших осіб у Сполучених Штатах Америки опублікувала газета «USA Today», і Папа Бенедикт XVI займає у ньому 8-ме місце.


За повідомленнями порталу Vatican Insider, опитування провела організація Gallup Poll.


Перше місце у списку посів президент США Барак Обама. Друге місце – Джордж Буш. Третє місце – Білл Клінтон.


Четверте місце у списку посів 93-річний євангельський пастор Біллі Ґрехем, котрий входив до списку найпопулярніших серед американців осіб від того часу, як спонсором опитування стала компанія «Gallup» (тобто вже 65 років поспіль).


На п’ятому місці – Воррен Баффетт, американський інвестор та підприємець. На шостому місці – Ньют Гінгріч, американський політик і кандидат у президенти. На сьомому місці – Дональд Трамп, американський підприємець, власник однієї з найбільших будівельних компаній США, продюсер та телеведучий.


Папа Бенедикт XVI посів у списку восьме місце, однак між іноземцями, популярними серед американців, він отримав найвищу позицію.


Одразу після Папи, тобто на дев’ятому місці – Білл Гейтс, засновник компанії «Microsoft». На десятому місці – «президент-пророк» мормонів Томас Монсон.


Окремо проводиться опитування про популярних жінок, і цього року ними стали: Гілларі Клінтон, Опра Вінфрі, Мішель Обама, Сара Пейлін, Кондоліза Райс, Лора Буш, Маргарет Тетчер, Еллен Дедженерес і англійська королева Єлизавета ІІ.