//

Автобусом Ватиканськими садами

Пропозицію відвідування Ватиканських садів відкритим туристичним автобусом представило у четвер паломницьке бюро римської єпархії. Годинний тур зеленим серцем Ватикану коштує 15 євро.


Ініціатива спрямовану на туристів і паломників з усього світу та є плодом співпраці агентства Opera Romana Pellegrinaggi з губернатором Держави Ватикан. У четвер він познайомився з журналістами, акредитованими при прес-службі Апостольської Столиці.


Двома відкритими автобусами представники ЗМІ проїхали пропонованою туристам трасою. Під час  мальовничої екскурсії Ватиканськими Садами можна оглянути, зокрема, будівлю губернаторства, палац Пія IV, що став місцезнаходженням Папської Академії Наук, грот Богородиці з Люрду, славетну башту Святого Івана, де проводив свої літні канікули Іван XXIII, а також посадочний майданчик папського гелікоптера та залізничну станцію.


Панорамні автобуси відправляються кожні 30 хвилин у період з годин 8 до 14 години від бюро неподалік площі Святого Петра щодня, крім середи, неділі та ватиканських свят.


Ця найновіша туристична розвага для відвідувачів Ватикану є зверненням до подібної ініціативи у перші роки понтифікату Івана Павла II.


За матеріалами wiara.pl