//

Асія Бібі вже три місяці не бачить сонця

 «Вже три місяці я не бачу сонця. У моїй камері немає вікна. Вона така вузька, що я не можу розвести руки в сторони і її ніхто не прибирає», – написала засуджена до страти за законом про богохульство» пакистанська християнка Асія Бібі в листі, який їй вдалося передати на волю. Саме так виглядають її «нові покращені» умови ув’язнення.
14 червня виповнилось рівно два роки з моменту початку її мук. Асію визнали «богохульницею» за те, що вона посміла захищати свою віру в Христа в розмові з односельцями. «Якщо не хочеш загинути, ти повинна прийняти іслам. Ти готова стати хорошою мусульманкою?» – сказав їй тоді імам місцевої мечеті. Асія Бібі мусульманкою стати відмовилася і була засуджена до страти через повішення. Тепер в тюремному ізоляторі вона чекає, коли вирок буде приведений у виконання.

 

«Щодня я знаходжу в собі сили, щоб винести все це. Я щосили прагну зберегти хоч крихту своєї гідності. Моя надія – мої діти. Незалежно від того, що станеться зі мною, я хочу, щоб вони нормально жили і передали далі ту любов, якою люблю їх я», – пише Асія в тому ж листі.

 

Джерело: sibcatholic.ru