//

Анонс: Проща монашества УГКЦ 24-25 вересня 2011

24-25 вересня 2011 року відбудеться загальна проща монашества УГКЦ до чудотворної ікони Матері Божої у василіянському монастирі Преображення Господнього на Ясній Горі та до монастиря Згромадження Сестер Пресвятої Родини у с. Гошеві з нагоди 100-літнього ювілею Згромадження (с. Гошів Долинського р-ну Івано- Франківської обл.).

 

Орієнтовна програма прощі монашества УГКЦ до Гошева 24-25 вересня 2011

 

Піша проща зі с. Сваричів, Рожнятівського р-ну до Гошева (32 км) з нагоди перепоховання останків с. Терези Теклі Юзефів, засновниці Згромадження Сестер Пресвятої Родини. До прощі можуть долучитися всі бажаючі.

 

7.00      Божественна Літургія у с. Сваричів (село розміщене 5 км від траси Івано-Франківськ – Долина, повертати у напрямку на Рожнятів).

8.30      Початок пішої прощі від храму с. Сваричів.

14.00    Обідня перерва у м. Долина біля храму.

15.00    Продовження пішої прощі з м. Долина до Гошева (бажаючі можуть долучитися до прощі в м. Долина, відстань від Долини до Гошева 11 км).

16.00    Для тих, що не братимуть участь у пішій прощі, духовний концерт з євангельськими роздумами за участю о. Анатолія Вітольда Левицького.

18.00    Ахиєрейська Божественна Літургія в монастирі Сестер Пресвятої Родини у с. Гошів (очолюватиме Літургію Владика Володимир Війтишин, єпископ-ординарій Івано-Франківської єпархії).

19.00    Парастас за всіх померлих богопосвячених осіб УГКЦ і перепоховання останків с. Терези Теклі Юзефів у крипті монастиря.

21.00    Урочиста Академія, присвячена 100-річчю заснування Згромадження Сестер Пресвятої Родини (у приміщенні монастиря Сестер Пресвятої Родини).

23.00    Піший хід від монастиря Сестер Пресвятої Родини до монастиря ОО. Василіян на Ясній горі (приблизно 3 км):

            - Хресна дорога;

            - Вечірня;

            - Молебень до Богородиці;

            - Духовна наука.

2.00      Піший хід з гори ОО. Василіян до монастиря Сестер Пресвятої Родини. Перекуска.

4.00      Наука Владики Венедикта Алексійчука, єпископа-помічника Львівської Архиєпархії. Розважання.

5.00      Праця в групах.

6.30      Утреня і Часи.

9.00      Архиєрейська Божественна Літургія (очолюватиме Владика Венедикт Алексійчук). Святкова трапеза.

Джерело: monks.ugcc.org.ua