//

Актор Мартін Шин просить молитися за свого сина

Відомий своєю релігійною прихильністю, голлівудський актор Мартін Шин розповів, що молиться за свого сина Чарлі, який лікується від алкогольної та наркотичної залежності.

 

70-річний голова акторської сім’ї зізнався, що єдиною підтримкою, яку він може запропонувати своїй дитині – це молитва, яка "здатна вивести його з цього." "Тому ми просимо всіх молитися за нього, а також і за всіх тих, хто страждає від наркотичної, чи алкогольної залежністі", – сказав переможець найпрестижнішої католицької нагороди в США "Laetare Medal".

 

Актор, який 1987 року разом з Чарлі знявся у фільмі "Уолл-стріт", зізнався, що хотів би знову знятися у фільмі зі своїм старшим 45-річним сином.

 

Останнім проектом фільму сім'ї Шинів, що походять з іспанської Галіції, є фільм "Дорога", що розповідає про паломництво до Сантьяго-де-Компостела. Мартін грає головну роль, а режисером є його інший син – Еміліо Естевес. Це розповідь про американця, який їде до Іспанії за прахом померлої дитини. За цих обставин він відкриває дорогу св. Якова, її духовну цінність. Британська прем'єра відбулася 21 лютого.

 

Мартін Шин називає себе католицьким пацифістом. За участь в мирній демонстрації проти військової політики США його неодноразово заарештовували. Особисто та фінансово він підтримує організації та ініціативи, спрямовані на боротьбу з бідністю та бездомністю, бореться за права іммігрантів, а також захист довкілля.

 

Він відомий насамперед з акторської участі у фільмі "Апокаліпсис сьогодні" та ролі президента в телесеріалі "Західне крило". Нещодавно знявся у фільмі "Відступники" режисера Мартіна Скорсезе.

 

Його справжнє ім'я – Рамон Антоніо Естевес Жерар. Своє сценічне ім'я він взяв на честь католицького письменника і журналіста, архиєпископа Фултона Джона Шина (1895-1979).

За матеріалами www.ekai.pl