//

2012 рік стане для Папи міжнародним

[14:32:34] ivan and natalia: 2012 рік буде для Бенедикта XVI міжнародним – пише римський кореспондент паризької газети «La Croix», Фредерік Муньє. Він має на увазі три заплановані Папою поїздки за кордон.

 

Маршрут першої, як оголосив директор прес-служби Апостольського Престолу і Апостольський нунцій в Мексиці, проляже через Мексику і Кубу. Вона відбудеться між 10 і 20 березня. Бенедикт оголосить про цю поїздку 12 грудня під час св. Літургії, яку Папа відправить в базиліці Св. Петра у Ватикані у намірі Латинської Америки.

 

"Можливо, наприкінці квітня, – пише Муньє, – Папа Римський вирушить до Лівану, щоб підписати і передати апостольське повчання, яке є результатом Синоду Єпископів для Близького Сходу, що відбувся минулого року.


28 листопада о 10. 00 Святіший Отець прийме на аудієнції прем'єр-міністра Лівану, Нагіба Miкаті, під час якої – як припускає Муньє – обговорюватимуть питання про можливий візит до цієї країни.

 

Нарешті, восени може відбутися візит Папи Бенедикта XVI до Монако, про що вже заявив місцевим Архиєпископ Бернард Барсі.


За матеріалами: deon.pl