//

«Веселі канікули з Богом» на парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці

Наприкінці серпня, наймолодші парафіяни храму Благовіщення Пресвятої Богородиці (м. Львів, вул. Пасічна, 83) мали можливість духовно відпочити у таборі «Веселі канікули з Богом». Табір продовився з благословення адміністратора парафії о. Петра Рака.

 

Протягом тижня близько 40-ка дітей віком від 7-ми до 13-ти років разом із священиком, катехитами та аніматорами парафії молилися та проводили різноманітні ігри і конкурси. Також поглиблювали свої знання з катехизму. Кожного дня діти роздумували над однією із семи Святих Таїнств, адже темою табору було: «Святі Таїнства в житті християнина».

 

Розпочинався кожен день спільною молитвою, після чого слідувала наука священика. Пізніше діти вивчали пісню дня та бавилися ігри та конкурси під наглядом аніматорів. Після обіду, відпочивши, всі учасники табору вправлялися у різноманітних гуртках (клеїли, малювали, вирізали…). Кожна дитина мала можливість розвинути свої таланти. Несподіванкою для батьків було те, що кожен із них отримав подарунок, зроблений власними руками рідних дітей. Завершувався день у таборі підсумком дня, молитвою та благословенням священика. Всі діти із нетерпінням чекали наступного дня, щоб знову у храмі спільною молитвою та співами прославляти Бога та цікаво з користю проводити свій вільний час.

 

Останнього дня табору усі діти разом із своїми батьками помолились подячний Молебень до Пресвятої Богородиці. По завершенні спільної молитви, священик виголосив проповідь у якій подякував усім учасникам табору.

 

На згадку про «Веселі канікули» кожна дитина одержала пам’ятку: вервицю та образок, а священик окропив дітей свяченою водою та уділив благословення на успішне проведення нового навчального року.

 

Повідомив о. Юрій Устяк,
сотрудник  храму Благовіщення Пресвятої Богородиці

Джерело: www.ugcc.lviv.ua