//

«Хочемо надати допомогу нашим братам, щоб вони могли привести до ладу свій храм до Свята Воскресіння Господнього»

На електронну адресу нашого сайту надійшов лист із висловленням співчуття і бажанням надати фінансову допомогу греко-католикам м. Димитрів, що на Донеччині. Нагадуємо, що у ніч з 29 на 30 березня у містечку Димитрів вчинено пограбування і погром греко-католицької церкви Петра і Павла.

 

Автори листа просять надати дані, за допомогою яких можна пожертвувати кошти на відшкодування збитків, спричинених зловмисниками церковці Петра і Павла у Димитрові.

 

Бажаючих скласти пожертву на греко-католицький храм Петра і Павла у м. Димитрові Донецької області настоятель церкви о. Іван Василенко просить перераховувати кошти на банківську карту:

ПриватБанк
Номер карти: 4149437404573865
Користувач карти: Василенко Іван Валерійович

 

Для цього потрібно прийти у будь-яке відділення або касу ПриватБанку, продиктувати номер карти і покласти на рахунок карти суму пожертви. Прохання при цьому вказувати, від кого надходить пожертва, для того, щоб знати, кому подякувати і за кого помолитися. При потребі о. Іван Василенко підтвердить отримання і використання отриманих коштів.

Номер телефону о. Івана Василенка: 050-930-61-57

 

 

Подаємо отриманий нами лист від у скороченні

Слава Ісусу Христу!

Дізналися про неприємну новину у одній з парафій УГКЦ на Донеччині.

З цього приводу хочемо звернутися з проханням надати можливість бажаючим вірним УГКЦ з інших регіонів України надати фінансову допомогу нашим братам, щоб вони могли привести до ладу свій храм до Свята Воскресіння Господнього.

Прохання розмістити реквізити рахунку, на який можна перерахувати безповоротну благодійну допомогу або надати повну адресу отримувача коштів, щоб здійснити поштовий переказ.

Можливо і інші вірні УГКЦ виявлять таке бажання.

З повагою,

Анна Чайковська, м. Вінниця

 

Настоятель храму щиро вдячний тим, хто виявив співчуття і бажання допомогти фінансово: «Слава Богу за все! Дякуємо усім і за допомогу, і за добре слово! Нехай Господь усіх благословить і огорне Своєю співчутливою любов’ю, турботою і Добрим Словом Святого Євангелія!»

 

Прес-секретаріат Донецько-Харківського екзархату