//

«Боже Слово в житті християнина»

З 1-4 грудня 2011 року в реколекційно-відпочинковому центрі Сестер Служебниць в м. Надвірна Івано-Франківської області, під проводом сестер Мирослави Яхимець та Любомири Надич відбулися чергові реколекції для мирян на тему «Боже Слово в житті християнина».


Боже слово, передане Святим Письмом, є одним із найголовніших посередників, через які Бог звертається до людини і передає її дар свого життя. Часте звертання до Святого Письма не є розкішшю, призначеною для певних осіб, які мають вільний час і цікавляться екзегезою. Щоб допомогти людям відважитися читати Боже Слово та відкрити для себе дорогу, що провадить до зустрічі з Христом, Котрий і є Словом Бога (VD, 87) сестри служебниці провадять реколекції, використовуючи метод Lectio Divina.
Зустріч із Божим Словом є життєдайною тому, що лише вон

а може виявити найглибшу правду нашого життя, яка провадить до справжньої свободи: «Пізнайте правду і правда визволить вас» ( Ів 8,32 ). У діалозі з Богом людина пізнає саму себе і знаходить відповіді на найглибші питання, приховані в її серці. І як важливо в наш час усвідомити, що тільки Бог відповідає на бажання присутні в серці кожної людини.


Учасники реколекцій, миряни Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей, перебуваючи в атмосфері молитви та тиші мали нагоду здобути особистий досвід спілкування з Богом через Його Слово, яке є живим і діяльним в житті кожного християнина. Саме про це свідчать самі учасники реколекцій.


«Я відкрила для себе безмежний простір… я хочу жити з Богом, хочу більше спілкуватися з ним», - Надія.


«Завдяки цим реколекціям я повернула на істину дорогу, дорогу до Бога. Відновила взаємозв’язок з Богом», - Наталя.


«Я пізнав живого Бога, впустив його у своє серце, щоб Він назавжди оселився там», - Тарас.


«Слово Боже просвітило моє серце, в якому була пустота і темнота», - Галя.


«Дякую Богові, що торкнувся мого зболілого серця і показав те, над чим потрібно працювати», - Наталя.


«Читаючи Боже Слово, я відчула, що відкриваю своє серце Богові», - Люба.


«Господи, дякую Тобі за моє життя, за те, що наповнив його змістом, за те, що пізнала Тебе, за відвагу, яку даєш мені», - Богданна.          

        
Крім того повідомляємо, що 16-19 лютого 2012 року відбудеться повторний курс реколекцій для мирян «Боже Слово в житті християнина». Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 0673674813 – с.Мирослава, або написати myroslavaja@gmail.com

 

c. Мирослава Яхимець