//

Зустріч керівника департаменту інформації УГКЦ з духовенством Луцького екзархату

22 лютого 2011 р. в монастирі св. Василія Великого, в рамках курсів постійної формації, відбулася зустріч духовенства Луцького екзархату. Цього разу темою став інформаційний супровід життя греко-католицьких громад. З цього приводу на зустріч завітав керівник департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців.

 

 

Розпочався робочий день спільною Літургією в монастирському храмі, а о 10:00 відбулася робоча лекційна зустріч, на якій о. Ігор заторкнув такі важливі в інформаційній діяльності питання: правильність та інформаційна коректність подачі інформації; засоби поширення інформації у сучасному світі; структура інформаційних повідомлень. Всі вищезгадані та інші супутні, однак не менш важливі теми були обговорені та подані до диспозиції бажаючих навчитися правильно, коректно та своєчасно інформувати суспільство про важливі події в житті церкви як на локальному рівні так і на всеукраїнському та загальноцерковному.

 

 

На закінчення зустрічі отці зробили практичне завдання, яке полягало у висвітленні події, а о. Ігор презентував аудіокнигу Блаженішого Любомира "Бути людиною", у підготовці якої він сам брав участь.

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Джерело: Луцький екзархат УГКЦ