//

Зірки футболу солідарні з католицькою молоддю (відео)

Зірки футболу зіграють товариський "матч солідарності" в Мадриді 21 серпня, в день закінчення організованого Католицькою Церквою Всесвітнього дня молоді (ВДМ).


За словами ініціаторів проведення матчу - представників благодійного фонду футбольного клубу "Атлетіко" Мадрид, кошти від продажу квитків будуть скеровані на покриття витрат, пов'язаних з проведенням ВДМ.


Матч між зірками Іспанії та збірної світу почнеться о 21 годині за місцевим часом на стадіоні імені Вінсенті Кальдерона. У ньому візьмуть участь відомі у минулому іспанські футболісти Еміліо Бутрагеньо і Фернандо Єрро. За збірну світу зіграють хорват Давор Шукер і болгарин Хрісто Стоїчков. Господарі гратимуть в червоній формі, гості - в білій. У перерві десять представників груп, які куплять найбільшу кількість квитків, отримають право на виконання пенальті. На воротах стоятимуть професійні воротарі.


В рамках рекламної кампанії майбутнього "матчу солідарності" Емілі Бутрагеньо записав невеликий відеоролик і розмістив його на сервісі YouTube.


За матеріалами procatholic.ru та www.madrid11.com