//

Зірка Аеросміт: «Ісусе, що я ж наробив!»

Стівен Тайлер, вокаліст відомої американської групи «Аеросміт» - жертва постабортного синдрому.

 

У 1975 році 27-річний Тайлер переконав батьків своєї 14-річної дівчини Джулії Голькомб, щоб вони дозволили йому стати її законним опікуном. Батьки погодились і в результаті  Джулія і Стівен поселились разом у Бостоні. Незабаром була зачата їх дитина, це був хлопчик. Давній друг Стівена Рей Табано переконав його, що єдиним розв’язанням ситуації був аборт.  Табано зізнався в цьому в монографії Аеросміт „Walk This Way”, яку написав Стівен Дейвіс (в ній Джулія виступає під іменем Діана).

 

Про цей аборт пише сам Тайлер в своїй автобіографії. Він описав це так: «Йдете до лікаря, він запихає голку в її живіт і на твоїх очах щось витискає. Те щось виходить назовні - мертве» . Співак визнає, що подумав тоді : «Ісусе, що ж я наробив!»

 

Подальші долі Джулії і Стівена вказують на те, що вони обоє стали жертвами постабортного синдрому. Вони розійшлися. Джулія багато разів пробувала здійснити самогубство. Стівен кинувся у вир концертів, пив, впадав у шал, нищив гардероби. Його приятель тих часів пригадує: «Одної ночі після повернення з Європи я знайшов його, він корчився з болю на підлозі у ванній». Тайлер намагався потужними дозами барбітуратів заглушити свій внутрішній біль.

 

Тайлер шукав розради в обіймах моделі Бебе Буел. Коли вона завагітніла від нього, то зрозуміла, що виховання дитини з людиною, яка не панує над собою, є неможливим. Тому повернулась до свого колишнього коханця, композитора, продюсера і музиканта Тодда Рундгрена.  Дитина народилась 1 липня 1977 року, це була дівчинка. Лише через багато років вона довідалась, хто є її справжнім біологічним батьком. Світ знає її як Лів Тайлер, вона стала актрисою, зокрема відома за роль Арвен в екранізації «Володаря Перстенів».

 

Тим часом Стівен одружився. Коли його жінка очікувала народження першої дитини , він боявся, що його провини впадуть на дитину. «Я боявся, що за те, що я робив з іншими жінками, тепер народиться теля з шістьома головами – визнав вокаліст. – Це почуття провини є травматичним. І надалі болить».

 

Остаточно його залежність від наркотиків була вилікувана в 1986 році. Тепер відомий співак потребує внутрішнього зцілення. Хто може це зробити? Очевидно, в цьому процесі можуть стати в пригоді терапевти. Але є тільки одна Особа, в чиє ім’я можуть бути відпущені навіть найтяжчі провини. І то власне до Нього закликав Стівен Тайлер  криком духа: «Ісусе, що ж я наробив!»

 

За матеріалами wiara.pl