//

Зазирнути у штаб СДМ!

Мабуть багатьом цікаво подивитися, як виглядає штаб-квартира Світового Дня Молоді. Для цього і було відзняте відео, автори якого — команда "Empapate". Це неофіційний сайт, створений молоддю для молоді, який вже протягом декількох місяців пропагує СДМ.

 

Lip dub це музичне відео групи людей, котрі ніби підспівують та танцюють у ритмі популярної пісні. Як правило, все відео робиться єдиним послідовним кадром, щоб показати буденне життя університетів та ін. Це завжди весело, неофіційно та творчо.

 

Guadalupe Lillo, один із засновників цієї ініціативи: "Ідея створення lip dub у штабі СДМ виникла у неділю по обіді, під час роботи над сайтом: Чому б не дати заглянути всередину місця, де працюють всі добровольці та фахівці СДМ? І те, що почалося з "Чому б і ні?” стало реальністю”.

 

Фільмування

Lillo та Maria Guadalupe Gil Ruiz, двійка ініціаторів, обговорюють основні проблеми фільмування lipdub

 

"У день фільмування ми прибули до штаб-квартири для пропаганди СДМ. Ми повинні були все скоординувати... Найскладнішим було підготування коридору, який імітував Gran Via у Мадриді. За декілька тижнів до цього група художників-добровольців почали малювати картини будівель, щоб створити враження жвавої вулиці.

 

Інше завдання полягало в імітації Молитви чування в Cuatro Vientos в концертному залі, який мав передати враження ночі серпня 2011 року: намети, спальні мішки, спеціальні лампи і звичайно, група музикантів...

 

Але найцікавіше було, коли ми гуртом вийшли у дворик штаб-квартири і танцювали, співали та підняли зазделегідь укладені на землі кавалки плакату з логотипом СДМ і надписом: “Мадрид 2011”. Під кінець всі ми дивилися, як повітряні кульки з гелієм відлітали у хмари... Це був унікальний досвід щедрості та творчості, в якому ми сприйняли зв'язок між різними підрозділами організації СДМ..."

 

Перегляньте захоплююче lip dab відео про штаб СДМ!

 

Джерело: www.madrid11.com/uk/