//

Завтра у Шевченківському гаю відбудеться Великодній фестиваль

Молодіжна комісія Львівської Архиєпархії УГКЦ запрошує на фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом».

 

Завтра, 21 квітня, у Шевченківському гаю вже вчетверте відбудеться  молодіжно-дитячий фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом».

 

Розпочнеться святковий захід о 14.00 Молебнем до Пресвятої Богородиці, який очолить Преосвященний владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії.

 

У програмі цьогорічного фестивалю: виставка-ярмарок від молодіжних християнських спільнот,  майстер-класи народних ремесел, виступи дитячих колективів,  а також святковий концерт за участю Тараса Чубая, Софії Федини, гуртів «Кана», «Крик душі»,  «Родинна капела».

 

«Програма фестивалю є дуже цікавою і для молоді, і для дітей та їхніх батьків. Особливістю також буде благодійна лотерея, кошти з якою будуть скеровані на розвиток молодіжних ініціатив в Церкві. Розіграш цієї лотереї проходитиме кожної години, а одним головних призів є – поїздка до Риму на зимову європейську зустріч Тезе», - сказала Орися Петришин, координатор фестивалю.

 

Традиційно на фестивалі буде виставка-ярмарок, на якій молодіжні християнські спільноти презентують свою діяльність. І це шанс для молоді дізнатися як можна активно долучитися до однієї з спільнот.

 

«Святкуймо Воскресіння Разом» - це гарна нагода для всієї родини спільно провести час, адже на фестивалі є цікавинки і для діток і для дорослих – говорить о.Тарас Милян, голова Молодіжної комісії ЛА УГКЦ. Приємно, що кожного року все більше львів’ян та гостей міста відвідують фестиваль. Запрошуємо молодь, батьків та дітей прийти на свято у Шевченківський гай і спільно радісно прославити Христове Воскресіння».

 

Детальніше програму цього святкового заходу можна переглянути  на сайті фестивалю

Додаткова інформація за контактами: 067 67 911 76, mk.la.ugcc@gmail.com

Повідомлено в Молодіжній комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ