//

Завтра розпочинаються „Суспільні Дні УГКЦ” у м. Житомир

27 листопада 2012 року, о 12:00 год. у рамках «VI Суспільних Днів Української Греко-Католицької Церкви» в Житомирському економіко-гуманітарному інституті «Університет Україна» (м. Житомир, 10012, вул. Велика Бердичівська, 52) відбудеться круглий стіл на тему: «Соціальне сирітство в Україні: зрозуміти, запобігти, подолати – спільна проблема Церкви та держави»

 

Планується, що під час зустрічі, представники релігійних організацій, представники зацікавлених структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники зацікавлених територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, соціальні працівники, соціальні педагоги, студенти та викладачі вищих навчальних закладів поділяться досвідом у справі подолання соціального сирітства  та об’єднають зусилля для зменшення кількості дітей-сиріт в регіоні.

 

Після круглого столу усі бажаючі зможуть взяти участь у запланованій Акції Солідарності з потребуючими, відвідати дитячі будинки інтернати та поспілкуватись з вихователями і вихованцями цих соціальних закладів.

 

За більш конкретною інформацією просимо звертатись до:
о. Віталій Сидорук
електронна пошта: ugcc.zhytomyr@gmail.com
Телефон 067-508-68-55

Джерело: www.ecumenism.com.ua