//

Завершилася третя зустріч у Школі духовності

Переважна більшість населення українського суспільства традиційно вважає себе християнами. Що ж означає бути християнином сьогодні у шалено швидкісному вирі інформаційного простору з домінуючими матеріальними вартостями та вседозволеністю?


На це та багато інших питань щодо свого християнського покликання змогли дати відповідь слухачі Школи Духовності та Євангелізації Львівської Архиєпархії, прослухавши курс лекцій отця Романа Тереховського, на тему: «Християнин – хто він? Таїнства християнського втаємничення: Хрещення. Миропомазання. Євхаристія» з 24 по 26 лютого.

 

У глибокій тиші монастирської обителі Отців Редемптористів (ЧНІ), що по вул. Замарстинівська, 225, учасники лютневої Школи, змогли підготуватись та ввійти у благословенний час Великого Посту, який починається 27 березня і є часом освячення. Адже сам Ісус Христос сказав: «Ви будете святі, бо Я святий» (І Петра, 1.16). Тож, «головним критерієм християнського життя є святість, осягнення якої, я вам всім щиросердечно бажаю» - на завершення підсумував о. Роман.

 

Голова Комісії з питань євангелізації
Віра Ценглевич
Джерело: www.ugcc.lviv.ua