//

Засудженого за богохульство знайдено мертвим у пакистанській в'язниці

Християни Пакистану вимагають вичерпного пояснення раптової смерті християнина, який відбував довічний термін у в'язниці за звинуваченням у богохульстві.
 

 

 

Камар Давид, який був засуджений у лютому 2010 року до довічного ув'язнення, помер у в'язниці Карачі 15 березня. Посадові особи говорять, що смерть спричинена серцевим нападом. Християни не вірять цьому поясненню, усвідомлюючи, що ісламські бойовики неодноразово обіцяли вбивати всіх обвинувачених у богохульстві.
 

 

Комісія «Справедливість і мир» конференції пакистанських єпископів заявила, що раптова смерть Давида -56-літнього чоловіка, батька 4-ох дітей -"викликає підозру, що він став жертвою активної кампанії ненависті, яка відбувається в країні з боку екстремістських угруповань ".

 

У Пакистані від моменту пред'явлення звинувачення в порушенні драконівського закону богохульство життя звинувачуваного знаходиться в небезпеці. Пакистанських християн, звинувачених у богохульстві, до смерті забивають співкамерники або застрілюють в часі доставки на суд.

 

За матеріалами: Сatholic Сulture