//

Ювілей 25-ти років Священства і 5-ти років Єпископської Послуги Архиєпископа Мечислава Мокшицького

24 вересня 2012 р. о 18:00 в Митрополичій базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії у Львові, Архиєпископ Мечислав Мокшицький буде святкувати Ювілей 25-ти років Священства і 5-ти років Єпископської Послуги. З цієї нагоди єпископ-помічник Львівської Архідієцезії єпископ Леон Малий та Генеральний Вікарій Львівської Архідієцезії о. Інфулат Йосиф Павлічек скерували до духовенства та усіх вірних Львівської Митрополії пастирський лист звернення і запрошення на цю урочистість:

 

Дорогі Брати і Сестри!

 


Наш Архиєпископ Мечислав Мокшицький буде урочисто дякувати Богу за 25 років своєї участі в ієрархічному священстві Ісуса Христа, в тому числі за 5 років єпископської послуги місцевій Львівській Римсько-Католицькій Церкві в Україні.

 

Особливим етапом священичої дороги Достойного Ювілата були роки, коли він служив, як особистий секрктар, Папі Римському бл. Івану Павлу II і Бенедикту XVI.

 

Ювілей є святом вдячності. Приєднаймося до подячної молитви, яку Наш Архіпастир буде складати Богу за дар священства і за всі ласки, котрі через його пастирську послугу Бог уділив людям. Буде це також прславлянням Бога, бо Його слава зростає через подяку багатьох (2 Кор 4, 15).

 

Від щирого серця запрошуємо Вас до участі в Святій Месі, яку Достойний Ювілат відслужить у Львівській Архікатедрі у понеділок, 24 вересня 2012 року, о 18:00.

 

Віддаємо Нашого Архіпастиря Вашим молитвам.

 

Львів, 4 вересня 2012 року

 

Єпископ Леон МАЛИЙ

Єпископ-помічник Львівської Архідієцезії РКЦ

о. Інфулат Йосиф ПАВЛІЧЕК

Генеральний Вікарій Львівської Архідієцезії РКЦ

 

Джерело: rkc.lviv.ua