//

Європейська молодь збереться в Баварії

Європейський форум католицької молоді пройде в баварському паломницькому центрі Альтоцінг з 3 по 8 серпня. Захід, який організовується рухом "Еммануель", щорічно збирає близько 2000 молодих людей. У зустрічі також бере участь католицьке духовенство з різних країн. Цього року форум проходить під девізом "Зберігайте віру!». Його учасниками є молоді люди від 17 до 25 років. За словами організаторів, призначення форуму, бути "проміжним пунктом" між попередніми Світовими днями молоді в Мадриді і подальшої зустріччю в Ріо-де-Жанейро в 2013 році

 

Учасникам форуму пропонується різноманітна програма семінарів, лекцій, спільних молитов, майстер-класів та спортивних заходів. Мета зустрічі - знайомство з культурою інших народів.

 

Одночасно з молодіжною зустріччю в Альтоцінге "Еммануель" відкриває форум для юнаків, а 4 серпня у французькому Паре-ле-Маньяль - Міжнародний форум з питань сім'ї.

 

Рух "Еммануель" був заснований в 1972 р. в Парижі П'єром Гурон. На сьогоднішній день його членами є понад 9 тис. осіб в 60 країнах світу, в тому числі семінаристи, священики і монахи. "Еммануель" займається місіонерською, освітньою та соціальною діяльністю.

 

За матеріалами radiovaticana.org