//

Євхаристійний тиждень завершився молитвою за український народ

Готуючись до проведення Євхаристійного тижня в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії було проведено збори Катехитичної комісії, на яких Голови деканальних катехитичних осередків (ДКО) отримали для всіх священиків єпархії допоміжні матеріали планом проведення Євхаристійного тижня.

 

Голови ДКО повідомили, що в багатьох парафіях вже проводились науки для вірних на тему Святих Таїнств Покаяння та Євхаристії. Багато парафіяльних священиків так планували навчання у недільних катехитичних школах, щоб свято Першої Сповіді та Урочистого Святого Причастя відбулось в часі святкування Євхаристійного Тижня. Це стало доповненням до загальних святкувань.

 

На завершення Євхаристійного тижня, 7 червня, в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії відслужилися Літургії з молитвою за український народ в усіх парафіях єпархії. Завершились Літургії благословенням усіх вірних.

 

Голова Катехитичної комісії Самбірсько-Дрогобицької єпархії о. Микола Вітівський разом з духовенством взяв участь у Святій Літургії в прокатедральному храмі Покрови Пресвятої Богородиці. По завершенні Літургії відбувся святковий концерт.


Повідомили у Катехитичній  комісії Києво-
Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ

 

Джерело: www.ugcc.org.ua