//

Єпископи Пенсильванії оголосили день посту за релігійну свободу

Єпископи Пенсильванії оголосили 30 березня днем молитви, посту і стриманості заради релігійної свободи, повідомляє catholicculture.org.

 

"Напад з боку федерального уряду на гарантовану Конституцією релігійну свободу триває. Наша стурбованість і тривога спричинена наказом Департаменту охорони здоров'я та соціальних служб, який карає Церкву за Її тверде дотримання віри та незмінне вчення", – йдеться у листі єпископів до вірних.

 

"Визнаючи ефективність молитви і посту, а також виклики, які зустрічаємо у подоланні  недавнього нападу на нашу релігійну свободу, ми, єпископи штату Пенсильванія, просимо всіх католиків присвятити звичайну практику п'ятничного посту молитві та стриманості, а також додатково піст у п'ятницю, 30 березня, збереженню релігійної свободи", – продовжують єрархи, закликаючи "цього дня принести свою жертву за справу релігійної свободи, щоб Церкві могло бути надане основне право практикувати те, що Вона проповідує, і за наших політичних лідерів, аби їх очі могли бути відкриті на права всіх американців, у тому числі й віруючих".