//

Єпископ Михаїл Колтун привітав Внутрішні війська МВС України з їх 21-ю річницею

Шановні керівники, командири, рядові, працівники та ветерани Внутрішніх військ МВС України, члени ваших родин, дорогі браття і сестри!

 

Щиросердно вітаю Вас з XXI річницею від дня створення Внутрішніх військ МВС України! Кожного року маємо приємну нагоду відзначати Ваше професійне свято. Свято людей котрі своєю відданою службою і щоденною працею сповняють свій обов'язок захисту рідної землі у його внутрішніх потребах і викликах.

 

Капелани Української Греко-Католицької Церкви є частими і бажаними відвідувачами у ваших частинах і підрозділах: у часі навчань і на дозвіллі, у духовній і просвітницькій потребі, з нагоди релігійних і професійних свят.

 

У своєму доробку ми з Вами маємо чимало хороших справ, а ще більше - намірів і планів на майбутнє. Тож сьогодні, виголошуючи Вам слова подяки за жертовне служіння у вашій професії, хочу заохотити Вас до наполегливих старань у зростанні: особистому і духовному. Адже християнські чесноти роблять воїна-охоронця свідомим і непереможним у його покликанні.

 

Дорогі побратими! З нагоди свята бажаю Вам щедрих Божих ласк, доброго здоров'я, довгих років мирного життя, уваги й турботи рідних та близьких, Господньої опіки у Вашій діяльності в ім’я України!

 

Єпископ Михаїл (Колтун),

Керівник Департаменту Патріаршої Курії
Української Греко-Католицької Церкви
у справах душпастирства
силових структур України

 

Джерело: www.kapelanstvo.org.ua