//

Єпископ Лафіт: богослов'я тіла може допомогти зрозуміти людську любов

Єпископ Жан Лафіт, секретар Папської ради у справах сім'ї, висловив занепокоєння тим, що навчання Папи Івана Павла II про людську сексуальність викликає стільки розбіжностей. "Ми не повинні допускати так багато суперечок", - сказав ієрарх "Американському  католицькому  агентству новин".

 

Нещодавно єпископ Лафіт вже висловлював свою стурбованість тим, що деякі богослови занадто наголошують на сексуальному аспекті широко відомої роботи  бл.Івана Павла II "Богослов'я тіла". Папа розвиває свої ідеї про людську сексуальність і любов в серії з 133 промов у період з 1979 р. по 1984

 

Єпископ Лафіт додав, що богослов'я тіла, це щось дуже сучасне і воно може допомогти багатьом людям більш глибоко розуміти людську любов, сексуальність, людське тіло, життя між чоловіком і жінкою. Він вважає, що потрібно звертати увагу молодих людей, особливо під час підготовки до вступу в шлюб, на бачення людської сексуальності, де "відносини між чоловіком і жінкою сприймаються як образ божественних відносин між божественними особистостями".

 

За матеріалами www.radiovaticana.org