//

Єпископ Анголи: сильний прогрес країни за 10 років мирної побудови

Єпископ єпархії Н'Датанда на півночі Анголи Алмеіда Канда в інтерв'ю агентству "Angola Press" підкреслив внесок християнської громади, яка становить 53% населення Анголи, в прогрес країни. Після 27 років громадянської війни, яка руйнувала Анголу, за 10 мирних років економічний, соціальний, культурний розвиток сприяв  постійному покращенню життя громадян країни.  Єпископ сказав, що можна впевнено робити висновок, що Ангола крокує в напрямку сталого розвитку, особливо в області оновлення та будівництва інфраструктур.


"Ми сподіваємося, що цей процес не зупиниться, і що ми зможемо осягнути сталість стійкого і поступального розвитку", - підкреслив єпископ Алмеіда Канда. Єрарх визнав, що країна знаходиться на правильному шляху.
"Церква сподівається  на участь всього суспільства в безперервному прогресі  Анголи", - висловив єпископ свою думку суспільству країни, додавши, що тільки через "заангажованість у роботі всіх і кожного можна розраховувати на постійне зростання всього ангольського народу".


Про динамічний прогрес в Анголі свідчать не тільки позитивні статистичні дані, але і факт того, що європейська молодь, особливо португальська, все частіше починає трудове життя у цій колишній колонії Португалії.

 

За матеріалами radiovaticana.org