//

Єдиний банк інформації молодіжного апостоляту пропонує створити Молодіжна комісія УГКЦ

Давайте об’єднувати нашу енергію, таланти, підтримувати одні одних, давайте разом творити Єдиний молодіжний простір УГКЦ! - закликає українську молодь о. Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ. Він обіцяє сприяння у реалізації молодіжних проектів, підтримку у розвитку молодіжних спільнот, а тому запрошує кожну молоду людину, а також членів християнських спільнот чи організацій зголошувати свої ідеї, потреби та побажання.

 

Тисячі активних, енергійних, талановитих, творчих, люблячих дівчат та хлопців, сотні жертвенних священиків, монахинь та монахів, батьків, педагогів… Усі ці небайдужі люди, щоденно живучи вірою, творять простір Церкви для молоді. Вони вірять, що цей світ може і повинен бути кращим, і роблять його таким своєю молитвою, працею та Любов’ю.

 

«Інколи цих надзвичайних людей намагаються переконати, що їхні зусилля марні, що вони нічого не можуть змінити, що вони одинокі у своїх стараннях, але це неправда! Нас багато, і з нами Бог! Перед нами стоїть чимало викликів, але разом ми можемо чинити їм опір. Разом можемо подолати зневіру, безнадію, апатію і багато інших негативних явищ. Що для цього потрібно? В першу чергу – нашої єдності!», - зауважує отець Ростислав Пендюк.

 

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав та Преосвященні Владики закликають нас до формування Єдиного молодіжного простору УГКЦ.

 

Комісія у справах молоді УГКЦ одним із перших кроків пропонує створити єдиний банк інформації молодіжного апостоляту нашої Церкви. Для цього запрошуємо надсилати таку інформацію:


- Молодіжні християнські організації/молодіжні парафіяльні спільноти: плани на 2013 рік, а також фото, відео.
- Інформацію про майбутні молодіжні прощі, табори, конференції, поїздки, форуми.
- Цікаві та оригінальні ідеї.
- Волонтерські заходи.
- Працю університетського душпастирства.
- Сценарії свят та інших заходів.

 

Ми подбаємо, щоб про Ваші ініціативи та організації/спільноти довідались якомога більше людей через інтернет та друковані видання. Створимо можливості для зустрічей зацікавлених людей, обговорення ідей, взаємної підтримки та допомоги.

 

Інформацію надсилайте на: molod.ugcc@gmail.com

Тел.: 097 588 85 54, 050 07 07 383.

Адреса: Комісія у справах молоді УГКЦ. Львів, вул. Озаркевича, 4. www.dyvensvit.org

Джерело: dyvensvit.org