//

Ядерна помста бен Ладена

Аль-Каїда мала заховати в Європі атомну бомбу, яка повинна була вибухнути і розплутати „ядерне пекло” у випадку, коли Осаму бен Ладена би зловили чи вбили. Таку інформацію подав портал WikiLeaks кілька днів тому, на основі секретних актів з допитів в'язнів в Гуантанамо.


З документів слідує, що Халід Шейх Мохаммед, найстарший за віком член Аль-Kаїди, котрий зараз перебуває на базі Військово-морського Флоту Сполучених Штатів в Затоці Гуантанамо на території Куби, під час допиту розповів, що терористична група затаїла атомну бомбу в Європі і підірве її, якщо Осаму бен Ладена зловлять або вб’ють.


З документів WikiLeaks випливає також, що чимала група в'язнів, котрих допитують в Гуантанамо, знали про оборонні системи західних держав проти ядерної атаки.


Тим часом пакистанські таліби вже погрозили атаками на пакистанських керівників, військо, а також на США, якщо підтвердяться відомості про вбивство американськими силами Осами бен Ладена. Таліби погрожують, що першою їх ціллю буде президент Асіф Алі Зардарі і пакистанська армія. «Другою нашою ціллю буде Америка» - оголосили вони.


За матеріалами fronda.pl