//

Всі згвалтування, зафіксовані в столиці Норвегії за останні 5 років, вчинені мусульманами

Норвезька поліція опублікувала доповідь, згідно якої всі зареєстровані в минулому році в Осло випадки сексуальних домагань до жінок, що супроводжувалися згвалтуваннями, були вчинені вихідцями з ісламських країн, передає сайт Israelnationalnews.com з посиланням на норвезький телеканал NRK. Більше того, кожен напад на жінку і згвалтування, зафіксовані поліцією за останні 5 років, в яких відома особа гвалтівника, вчинені мігрантами-мусульманами, повідомляє NRK.

 

Дана статистика включає тільки випадки згвалтування жінок в ході нападу. Вона не відображає випадки домашнього насильства і випадки, коли жертва і злочинець були знайомі.

 

«Багато злочинців, які скоїли напади на жінок, ведуть антисоціальний спосіб життя, найчастіше ніде не працюють і прибули з проблемних країн. За останні 5 років подібні злочини чинять найчастіше біженці », - повідомила представник поліції Осло Ханна Крістін Рохде.

 

Представники телеканалу опитали одну з дівчат норвезького походження, на яку напали приблизно 3 роки тому. Невідомий чоловік накинувся на неї, коли вона заходила в свою квартиру, і протягом декількох годин катував і гвалтував дівчину.

 

«З тих пір мені вкрай складно виходити на вулицю, я не можу навіть просто піти в магазин, я боюся вийти за двері і, тому я відчуваю великі проблеми в спілкуванні з друзями і вже не можу жити нормальним життям», - розповідає постраждала дівчина .

 

Було встановлено, що згвалтування скоєно чоловіком пакистанського походження. «Він сказав, що має право робити з жінкою все, що захоче, бо це дозволяє його релігія. Жінки не мають права або думки, тому що він головний », - згадує слова гвалтівника дівчина, ім'я якої не називається.

 

«Основне питання, на яке ми повинні отримати відповідь, перш за все полягає в тому, яким чином вони ставляться до жінок, у чому полягає їхній погляд на жінок. Це необхідно, щоб зрозуміти мотив злочинців. Це не повинно виглядати як якесь клеймо, але це необхідний елемент, до якого потрібно звернутися », - заявила Ханна Крістін Рохде.

 

За матеріалами: www.sedmitza.ru