//

Внесок релігії для збалансованого розвитку України

Міністерство екології та природних ресурсів України у співпраці з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління і Всеукраїнською екологічною лігою, 24 квітня 2012 року в м. Києві проведуть Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Національна система освіти для збалансованого розвитку», яка організовується в рамках Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України».

 

В рамках конференції буде проведено круглий стіл «Культура збалансованого розвитку: роль освіти, науки, етики та релігії», основною метою якого є розвиток діалогу між представниками освіти, культури, науки, різних релігійних конфесій та природоохоронних організацій для подальшого підвищення екологічної культури населення, збереження природної та культурної спадщини України.

 

До участі в круглому столі запрошуються представники наукових установ, органів державної влади, природоохоронних громадських організацій, закладів освіти та культури, релігійних конфесій, ділових кіл, засобів масової інформації.

 

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології