//

Владика Ігор у храмі Святого Йосифа Обручника Пречистої Діви Марії: «Це велике покликання від Бога – стати матір’ю»

19 травня Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, здійснив пастирський візит у храм Святого Йосифа Обручника Пречистої Діви Марії, яким опікуються сестри Милосердя Святого Вінкентія.

Під час відвідин владика Ігор очолив Архиєрейську Божественну Літургію та виголосив проповідь.

 

У своєму слові проповідник закликав бути уважними до Божих слів та чинити добрі діла, як це робили жінки мироносиці.

 

З нагоди святкування у парафії Дня матері, владика Ігор також привітав матерів.

 

«Це велике покликання від Бога ─ стати матір’ю, бо матері найкраще розуміють життя, яке вони виносять у своїх лонах», ─ сказав Архиєрей.

«Хай ніколи не забракне нікому любові до своєї матері, бодай і тоді, коли вона старенька, не пам’ятає, хвора й потребує нашої опіки, такої, як вона доглядала за нами, малими немовлятами», ─ наголосив Митрополит, звертаючись до численних молільників, серед яких було чимало дітей, що цього дня приступали до першої Святої Сповіді й урочистого Святого Причастя.

З цієї нагоди владика Ігор сердечно привітав дітей і батьків. Також слова вітання з Днем матері та молитовним згадуванням неділі Мироносиць пролунали для усіх жінок.

Після завершення Архиєрейської Божественної Літургії відбувся концерт, який приготували діти катехитичної школи, що діє при храмі Святого Йосифа Обручника Пречистої Діви Марії.

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua